Тихомир Василев

Тихомир Василев: Да смениш Боби Михайлов с Бербатов е същото, като да смениш Бойко с Киро, Гешев със Сарафов или Графинята с Ухото …

Интересно е защо и как Бербатов и „екипът“ му Стилян и Мартин(вторият печално известен с опазването на собствените си финанси) толкова силно се натягат да вземат позициите на другите трима …. И как така националните медии( казионни американски кабеларки) та чак и CNN им правят съпорт!?

‼️Помним как ни натягаха Киро, Асен и Рашков да вземат местата на Бойко, Делян и Терзийски …. Промяната е …мамата си трака! Рашков го смениха с Калинчо и София пламна, а Киро с Денкофф и рязко вицовете за малоумници се увеличиха!

‼️Виждаме как Сарафа надгражда идиотите на Каскета ….

‼️А от преди два дни видяхме и чухме Васето с култовата реплика: Пазете хората от службите; по повод сблъсъците между фенове и полиция в столицата…..

‼️Но да се върнем на Бербатов и напъните му да стане шеф на футбола…

✅ Не че нещо , но аз съм доста злопаметен и помня как този като футболист се отрече от Българския национален отбор по футбол!!!

‼️Помня също как му се молеха няколко треньора и той винаги отказваше да се състезава за България!

‼️Това не си го позволи и великият Христо Стоичков, даже когато бе изваден от Христо Бонев-Зума, Ицо отиде с букет цветя и бонбони за да се завърне и играе за България …

‼️Това са фактите, така е постъпил, причини, оправдания и съчинения могат да се измислят с дузини…Още повече Барбатов демонстрира топли чувства към Киро, а и Киро към Бербатов, което автоматично ми светва тъмночервената лампа….

‼️Само да вметна, не оправдавам Михайлов, Лечков и Костадинов … Те носят част от вината за състоянието на футбола както и допускането на хора от ДПС и ГЕРБ да разпределят финансите и да блажат от тях в БФС …

‼️На българският футбол и спорт са му нужни мениджъри, които разбират от бизнес и организациии подобно на Ханс-Йоким Вацке спасил Борусия Дортмунд от фалит преди няколко години. Историята после я знаят феновете на футбола, както и световните футболни звезди излезли от този отбор през последното десетилетие….

Проверете също

Депутат: Референдум “за” и “против” еврото е капан!

Пеевски: Референдум “за” и “против” еврото е капан! ДПС няма да допусне това Многократно сме …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *