Бойко Борисов

Бойко Борисов: „Създадох партията, за да бъдем гласа на хората – незабавно трябва да възстановим…….“

Първата работна среща за 2024 година на Бойко Борисов с народните представители, общинските съветници и районните ръководители на ГЕРБ в София беше проведена. Мария Габриел, вицепремиер на Република България и министър на външните работи, беше специален гост на събранието.

Краткосрочните и дългосрочните цели на ГЕРБ в столицата през следващите няколко месеца бяха обяснени от Йорданка Фандъкова, дългогодишен кмет на София, и Даниела Райчева, областен координатор на ГЕРБ. Основните задачи бяха дадени на районните координатори, които ще присъстват на терен, за да наблюдават отблизо проблемите на кварталите и да докладват за несъответствия. Също така беше обявено, че народните представители и общинските съветници ще провеждат редовни приемни за граждани в 24-те района на София, които ще бъдат предварително обявени в общественото пространство. Всеки, който желае да изрази недоволство от местното управление и/или да даде препоръки на представителите на партията, ще бъде поканен на тези открити приемни.

„Създаваме партията, за да бъдем гласът на хората – тяхната постоянна комуникация трябва да бъде възстановена на районно ниво,“ подчерта Бойко Борисов.

На срещата лидерът на ГЕРБ обяви основните приоритети за партията в София предстоящите избори за Европейски парламент през юни тази година. Обясни също и особеностите на предстоящата ротация в кабинета „Денков-Габриел“ през март.

Борисов беше настоятелен, че кадрите на ГЕРБ, които участват в управлението на страната, трябва да са много образовани и добре подготвени, за да не повтарят грешките на опонентите си в столицата.

„Виждаме, че най-гръмогласните критици в София са много слаби управленци,“ заяви още Бойко Борисов.

Проверете също

Депутат: Референдум “за” и “против” еврото е капан!

Пеевски: Референдум “за” и “против” еврото е капан! ДПС няма да допусне това Многократно сме …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *