денков габриел

Държавна измяна: Незабавното отстраняване от длъжност на премиера Николай Денков и вицепремиера Мария Габриел, поискаха от Сдружението с…

Сигнал до ДАНС бе изпратен от Сдружението с нестопанска цел „Моя страна България“ срещу Денков-Габриел, поиска за премиера Николай Денков и вицепремиера Мария Габриел незабавно отстраняване от длъжност. Това бе разкрито ексклузивно от Ивайло Дражев, председател на сдружението, в интервю за ПИК. Също така беше изпратен сигнал и до ДАНС.

„Нашето изискване от „Моя страна България“ е Денков, Габриел и лицата от МВР, нарушили Конституцията и ЗМВР в услуга на чужда държава, да бъдат незабавно отстранени от длъжност! Отнася се за държавна измяна!“, поясни Дражев в сигнала. В него се посочва, че освен приемането на бежанците, страната ни се съгласява граждани на чужда държава, в случая Австрия, да участват в охраната на нашите граници. „Правомощията на Народното събрание по Регламента Дъблин (Регламент (ЕС) № 604/2013) са изтъкнати и инициирани, а правомощията на чужди лица и граждани на чужда държава по контрол и охрана на държавната граница са предоставени, което е единствено правомощие на МВР и МС според закона“, посочи Ивайло Дражев.

В замяна на въздушния и водния Шенген, България се е съгласила да приеме нелегални мигранти обратно. Това е станало ясно от показаните документи на БСП и ИТН – две опозиционни партии.

Това е настъпило след подписването на официален анекс от българското правителство за влизане в Шенген по въздух. В документа се посочва, че България и Румъния трябва да приемат всички мигранти, регистрирани в двете държави, без каквато и да било условие и възможно най-скоро.

„Съгласяваме се да приемем всички мигранти, които са регистрирани при нас, а се намират в Австрия. Преди около седмица министерството на вътрешните работи на Австрия съобщи, че те са около 6000 души, главно афганистанци и сирийци“, стои в документа.

demokrat.bg

Проверете също

Депутат: Референдум “за” и “против” еврото е капан!

Пеевски: Референдум “за” и “против” еврото е капан! ДПС няма да допусне това Многократно сме …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *