Икономист и Анализатор: Всяка стъпка, всяко действие на това идиотско правителство е свързано с някаква корупцинна схема

Като слушам разправията за т.нар. „дерогация“ ми става едно милио, едно такова евроатлантическо…. абе направо да си кажа – ГНУСНО!

Една група схемаджии и откровенни измамници начело с Асен Василев и Кирчо кретена си договорили рушвет от Лукойл, за да държат нещата такива каквито са в момента до пролетта. Единственият проблем е, че са пропуснали да споделят тези благинки с Бойко и Пеевски – направили тяхна си лична схема.

Онези другите хванаха Киро случайника и ортака му и побесняха. Сега са го ударили на евроатлантизъм и борба срещу Путин, а Кокорчо воюва за „народа“, като обяснява, че го брани от скъпи горива. Падне ли дерогацията, онзи идиот, който лети на над 8000 метра и спасява хора без кислород, няма да може да вземе нищо! Съществува и по-лоша хипотеза, а именно парите вече да са взети и сега ако ангажимента рухне и не може да се изпълни трябва да се връщат – ето това вече е трагедия. Да си ги беше поделил с Делян и Бойко бе Кико, всичко щеше да си е мирно и тихо, ама пуста алчност и простотия….

Не бе скъпи приятели, войната между няколко компрадорски клана не е нито за нас и цените на дизела и бензина, нито за продънения им евроатлантизъм, а е за плячка – за еднн бакшиш от Лукойл става въпрос. Него не могат да разделят. За рушвета се воюва най-яростно, той е онази движеща сила, която събира и разделя, за него и кръв ще се лее ако се наложи.

Всяка стъпка, всяко действие на това идиотско правителство е свързано с някаква корупцинна схема. Тези дилетанти очевидно се опитват всячески да откраднат каквото докопат, но и това не им се удава, защото толкова си могат. Скандал след скандал – след всяко тяхно решение!

Жалкари! Онзи Денков мен ме кръстил Бай Ганьо и Андрешко. Присмял се хърбел на щърбел – я се погледни в огледалото преди да разлепваш етикети налява надясно, г-н академик.

ОСТАВКА!,

От ФБ профилът на Страхил Ангелов

Проверете също

Депутат: Референдум “за” и “против” еврото е капан!

Пеевски: Референдум “за” и “против” еврото е капан! ДПС няма да допусне това Многократно сме …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *