Радостин Василев

Радостин Василев: Настоящата сглобка от национални предатели ще рухне много скоро, защото всяка порочна система е…..

Корупцията взе връх над идеологията в България. 34 години след промените на 10 ноември, Родината ни се върна в началната точка на прехода.

Надеждата за по-добър живот рухна под напора на управляващата ни клептокрация. Пропастта между бедни и богати расте неимоверно, заради шепа арогантни политици и олигарси, които узурпираха България и приватизираха държавността в тяхна полза.

Бедността, безнаказаните корупция и престъпност по високите етажи на властта продължават да отнемат бъдещето ни.

34 години след демократичните промени, нуждата от изграждане на нова политическа култура и формиране на свободно и овластено гражданско общество е крещяща.

Разочарованието от неспособността на псевдополитиците да намират решение за проблемите на хората разколебава вярата на българското общество, че България може да бъде нормална европейска държава. Сигурен съм обаче ,че настоящата сглобка от национални предатели ще рухне много скоро, защото всяка порочна система е исторически обречена.

Настъпва времето трудолюбивите, честни и почтени българи да получат възможност да сбъдват мечтите си в една нова европейска България. Убеден съм, че българският народ се пробужда и осъзнава, че може да сбъдне своя огромен потенциал само в свободна държава, в която законът важи за всички.

Трябва веднъж завинаги да бъде сложен край на омертата в политиката и тясно партийните интереси свързани с жаждата за власт. Вярвам, че всички заедно ще защитим своите граждански и социални права, ще изведем България на пътя на демокрацията, просперитета и благоденствието!

🇧🇬 На Шипка е тихо, но Шипка ни гледа!

Проверете също

Депутат: Референдум “за” и “против” еврото е капан!

Пеевски: Референдум “за” и “против” еврото е капан! ДПС няма да допусне това Многократно сме …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *