Тихомир Василев: Денков и Асен Василев са ЛЪЖЦИ! Това заявиха напрактика от „Лук Ойл“ след твърденията на двамата шарлатани, че Швейцарската фирма води преговори за продажба на рафинерията в Бургас….

Денков и Асен Василев са ЛЪЖЦИ.

‼️Това заявиха напрактика от „Лук Ойл“ след твърденията на двамата шарлатани, че Швейцарската фирма води преговори за продажба на рафинерията в Бургас.

✅Не за първи път от коалицията ПараПет/ДС лъжат безочливо и нагло обществото.

✅Крак повлече Кирил Петков още с появата си от нищото в българския политически живот и декларацията по чл.313 и невярното съдържание в нея, за което минимум трябваше да бъде съден и да полежи, но прокуратурата и съдиите, които са близки до ДС(ДБ) го изпраха…

‼️Кирил и Асен излъгаха, че няма да се съешават и онождат с Бойко и Пеевски, но след изборите …. Водят перверзна и развратна любов и с двамата.

‼️Кирил и Асен излъгаха, че няма да вдигат ДДС на ресторантьорите, но Асен предлага връщане на 20%ставка.

‼️Кирил и Асен излъгаха, че „Газпром“ ни е спрял газа, а се оказа, че те са вкарали фирми с комисионни и не са заплатили по съответния ред.

‼️Кирил и Асен излъгаха, че не изнасят оръжия за Украйна, а се оказа, че едва ли не нашите оръжия и гориво от рафинерията са били най-голямата помощ и са спасили Зеленски.

‼️Кирил и Асен излъгаха, че няма да дават нашето ПВО, дадоха за начало половината….

‼️Кирил и Асен излъгаха, че народа ще получи пари по ПВУ, и че ще защитят и запазят регионите със справедлив преход….оказа се, че ПВУ е писан само за техни фирми и за унищожение на енергетиката ни, а също и природата ни с добив на „зелен водород“.

‼️Кирил и Асен излъгаха за РСМ и плана за добросъседство, самолетни линии, влакове и к’во ли още не…. Получихме побоища, палежи и още повече омраза и дискриминация на Българите в РСМ!

‼️Кирил и Асен излъгаха с изборните резултати и с ала-бала взеха двойно повече от реалните си гласове.

‼️Кирил и Асен излъгаха за завода за електромобили и над 600 инвестиции, които никой не видя.

‼️Кирил и Асен излъгаха за 5 моста, 3 тунела и две магистрали Хемус, които също никой не видя….

‼️Кирил и Асен излъгаха, че българския народ ще яде свинско със зеле, а от инфлацията, която създадоха и дълговете, които теглиха и натрупаха и за зеле пари няма вече….

‼️Кирил и Асен излъгаха, че ще вкарат Борисофф в затвора….сега управляват с Борисофф.

‼️Кирил и Асен излъгаха, че ще се борят с корупцията, а те я наградиха в още по-големи и чутовни размери..

‼️Кирил и Асен излъгаха, че ще контролират главния прокурор, оказа се че те са контролирани от мутри като Алексей Петров…

‼️Кирил и Асен излъгаха, че ще спрат с шуробаджанащината, а роднини и любовници се назначиха начело на НАП, бордове на банки, като съветници на министри и тн….

‼️Кирил и Асен излъгаха, че Австрия ни спира за Шенген заради реформа в службите, а председателя на австрийския парламент директно каза, че това е лъжа.

‼️Кирил и Асен излъгаха всички! Миньори, енергетици, овощари, ресторантьори, хотелиери, животновъди, шофьори, малкия бизнес, пенсионери, родители…. Абе с две думи всички.

‼️Киро, Асен, Денков, Ристьо и Атанасов са най-вредните за хората и държавата политици!

Проверете също

Тихомир Василев

Тихомир Василев: Извънреден коментар! Кой иска да ни вкара във война? (ВИДЕО)

Тихомир Василев с извънреден коментар в рубриката (НЕ)Коментарът за това кой иска да ни вкара …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *