Колко е страшен Путин днес? По-страшен ли е от……………………..

По-страшен ли е от БНР, които последните години написаха “…артисти вдъхват нов живот на село Воден…”?!

По европейски програми ли се вдъхна нов живот, а по коя програма закъсня евакуацията на селото днес?

В село Воден, което гори в момента живее един артист от Destructive Creation, който мажеше с боя паметници в центъра на София, защото бяха руски. Този артист как ви помогна и как Путин точно ви попречи да оцелявате?!

Докато ви плашеха с Путин, ви превзеха държавата и сега ще трябва да си я върнете.

А Путин, не се заблуждавайте, на хора като вас няма да помогне, питал съм.

Защото колко страшен е Путин повече от това , че дадохте милиарди за самолети, а пожарната ви е съветска?
Путин не може да по-страшен от глупаците, които избирахте, а те избраха да са сервитьори на НАТО.

Колко е страшен Путин повече от това, че вече имате летище, на което да кацат тежки самолети, носещи войска и оръжие, но вие нямате тежки самолети, нямате и войски, и оръжие – за кого е летището и от какво ви лишиха, докато го строяха?!

Колко да е страшен Путин? Повече от двеста нови БМВ-та за полицията и нито един летателен апарат за гасене на пожари?!

Колко да е страшен и лош Путин – по-лош от водния режим в Севлиево, София област или Търговище? По-лош от селото с шест човека, което изгоря, по-лош от Главчев, който се намаза на обувките на президента Байдън, който не го позна и не го и помни?

Колко по-лош може да е Путин от хората в Европарламента, които вчера поискаха извън всяка законност всяка европейска държава да дава част от БВП за да помага на Украйна?
Путин да е по-лош от всички наши тагаревци, които дават на Украйна нови, платени реактори, парогенератори, ракети, бтр-и и още, и още?.. едва ли е по-лош.

Колко да е по-лош Путин от вътрешния министър, който е в горящото село Воден и който ни започва изреченията си с думите…” най-хубавото, което се случва в момента е…”
Путин е доста по-адекватен. И не е по-лош от оправданията, че не е било възможно да се съобщи на хората да се евакуират…
Колко да е по-лош Путин днес?
За утре не знам, но днес Путин е екранното чудовище, зад чийто параван вашата къща гори, а вашите политици ви предадоха. И предадоха е най-меката дума.
Колко да е по-лош Путин, Тръмп и Байдън взети заедно от едно такова предателство?!

fakti.bg

Проверете също

“Имаме само един шанс”. Как Русия пречупи западната военна доктрина.  Американските оръжия много бързо губят силата си на бойното поле, оплакват се от ВСУ. Някои скъпи боеприпаси трябваше да бъдат изоставени напълно. Как руските военни успяват да спрат заплахата?

Скъпо и неефективно Украинците започнаха да използват управляеми 155-мм снаряди M982 “Екскалибур” през лятото на …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *