Тихомир Василев: Двете анти-български коалиции са отворили торбите с лъжите и наглостта!

Тихомир Василев: Двете анти-български коалиции са отворили торбите с лъжите и наглостта!

Кратък анализ на предизборната кампания!

✅Двете анти-български коалиции са отворили торбите с лъжите и наглостта!

‼️Танева и Баце обясняват за земеделието без грам срам и оЧи при положение, че същата тази Танева през 2020г. в публично изтекло видео караше земеделците да ЛЪЖАТ ЕС, за субсидиите….

✅Същата тази Танева, разгони фамилията на овощарите, зеленчукарите и животновъдите(млекодобива и месодобива) малки, средни и големи производители, а сега се „загрижила“ за тях!

‼️Долно и безочливо!!!

✅Лошото е, че никой от опонентите им не реагира, а само дрънкат глупости!

‼️Слушах сутринта Искрен Арабаджиев ПП/ДБ и чух поредната некомпетентна и откровено лъжлива постановка, как те щели да се погрижат за овощарите, зеленчукарите и животновъдите и да възродят малките и средни ферми!!!

‼️Глупости! Не могат! Това е популизъм и те спестяват истината, че без предоговаряне на квоти и субсидии с ЕС това няма как да стане! А и лобито на зърнатите тук е силно и те няма да пуснат тлъстият пай лесно.

‼️Просто по време на избори и след лов се лъже най-много…. Така, че сме свидетели на поредните популистки торби с лъжи, а горкото ни земеделие е почти унищожено от такива „специалисти“ и „експерти“ като Кунева, Танева и Арабаджиев! Амин!

‼️Друга героиня на политическата сцена, Надежда Йорданова пък ни обяснява как, като получели мнозинство и направили правителство(Боже, опази), щели да реформират институциите и да премахнат служебните правителства!!!

‼️То Ристьо и ДБ така реформираха съдебната система и прокуратурата, че се невиде, та сега решили и институциите да реформират.

‼️Защо Надето и ДБ не предложиха реформата 2020г когато Борисофф бе на власт и неговия кабинет да продължи до съставянето на нов редовен, както предлагат сега след тяхното пагубно 7месечно управление?

‼️Ако се бе случило така никога на сцената нямаше да видим шарлатаните и учредители на ДБ Кирил Петков, Асен Василев и Лена Бориславова.

‼️Явно метастазите си се подкрепят и се събраха в крайна сметка, от което единственият резултат е, че изпраха почти до бяло Бойко Борисофф и му дадоха нов шанс да дерибейства в държавата…браво!

‼️Та уважаеми българи толкова за предизборните игри и еквилибристики на двете анти-български коалиции на подчинение в посолството….

‼️Кое посолство ли? Ами това, чийто държавен департамент излезе с доклад за страната ни, незнайно поради какви причини и, по който доклад се тюхкат всички както обикновенно, а уж от САЩ не се били месели в нашата вътрешна и външна политика….. Дали?

Проверете също

Тихомир Василев за атаката на Иран срещу Израел и намесата на Англия: За пореден път англичаните доказват, че са притурка на режима в империята на злото САЩ! Тия мизерни слуги на САЩ действат в Украйна и подстрекават и подпалват конфликта там…

След очакваните удари на Иран срещу Израел едно нещо прави впечатление…. За пореден път Великобритания(Англия) …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *