Тихомир Василев: Кого обслужва "експерта" Слави?

Тихомир Василев: Кого обслужва „експерта“ Слави?

Прочетох днес икономически анализ на ДПС/Борисоф „експерта“ Слави Трифонов.

В едната си част той казва доста истини, написани от началниците му, в друга част умело се застъпва за зърнарите и енергетиката, все сектори контролирани от ДПС/Борисофф.

Също така споменава отчетите и предложенията на служебния министър на финансите – Росица Велкова като подчертава, че тя е бивш зам. министър на Асен Василев, но пропуска да каже, че е такава и в правителството на ГЕ(Р)П и печално известният Владислав Горанов!!!

Странно! Може би там е проспала и тя едни 770мил. от хазарт!? Отделен въпрос е, че явно и президентът е проспал някои факти случайни или нарочно!?

Странни са и топлите отношения между ИТН и Радев … Но нека не търсим конспирация!? Просто странности. Странно е, че в последния момент Слави попадна в парламента, както бе странно и неговото отпадане в предния парламент пак в последните секунди….

По лошото е, че и този герой е за еврозоната и заробването на България, но поне споменава една истина:

РЕФЕРЕНДУМЪТ ЗА ЕВРОТО Е ЗА ОТЛАГАНЕ НА ПРИЕМАНЕТО МУ, А НЕ ЗА ТОТАЛНО ОТХВЪРЛЯНЕ КАКТО ДЕМАГОГСТВА ЕДИН ДРУГ „ЕДИНСТВЕН СПАСИТЕЛ“ НА НАЦИЯТА.

Странно е също и Слави трябва да отговори, защо като е загрижен за тези 1,2милиарда взети от енергетиката той реве чак сега, а не докато Александър Николов(Сашо КЕШа) и Данаил Николов, които бяха негови министър и зам. министър и вървяха далаверите с газа и други? (Тези бивш министри на ИТН в момента са обвиняеми по теми с газа!!!)

Странно е защо Слави не повдига въпроса, за цените на олиото от миналата година и кой от зърнарите бая облажи тогава? (Кой държи рафинериите имат ли връзка със зърнарите и какви са паричните потоци)

Като говори за инвестиции „експерта“ Слави, защо не каже, за рекордно ниският брой такива по време на участието на неговата партия във властта и защо тогава не алармира за това?

Защо “ експерта“ Слави не каже кой му натресе Гроздан Караджов и „кадрите“ в МРРБ и автомагистрали, където се опитаха да овладеят далаверите на ГЕ(Р)П и като не успяха и се скараха за пари развалиха калимерата?

Айде г-н „експерт“ бъдете честен и си ги кажете тия неща 1:1 нали за морал и чиста политика говорите…..

Защо Слави не каже каква е истинската причина да бламира и не състави правителство през лятото на 2021 години и ни предложи последователно компрометираният и недолюбван питомник на царя Николай Василев, а след него и култовият Пацо шнорхела?

Защо „експерта“ Слави не възропта за скапания бюджет на Асен Василев докато бяха заедно на власт? Защо неговата партия гладува за този заробващ бюджет?

Защо не поиска настойчиво и публично, докато бе във властта, да се разкрие далаверата с 9 милиарда изхарчени в края на 2021г от Кирил и Асен?

Странни са подскоците и завоите, които “ експерта“ Слави прави постоянно и според това от къде духа вятъра или по-точно кой му дърпа конците… Но отговора е ясен с оглед последните му излияния в мрежата…

Проверете също

Депутат: Референдум “за” и “против” еврото е капан!

Пеевски: Референдум “за” и “против” еврото е капан! ДПС няма да допусне това Многократно сме …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *