Дамски часовници Tommy Hilfiger с американски подпис

Томас Джейкъб или „Томи“, както е по-известен на всички днес е човекът зад корпорацията Tommy Hilfiger, създадена през 1985 г. Той започва кариерата си в модата, като проектира прецизно спортно облекло за собствената си линия мъжки дрехи през 80 -те. Скоро успехът, с който се сблъсква, му позволява да разшири бизнеса си в проектирането на дамски дрехи и други луксозни артикули като парфюми. Най-накрая през 1992 г. компанията му става публична. Като американец, Томи Хилфигер черпи вдъхновението си от модата на музикалните субкултури; марката има дълбоки връзки с R&B жанра.

Дамски часовници Tommy Hilfiger са това, което обичаме в часовниците Tommy Hilfiger. Това са модели, съчетали в себе си най-доброто и вървят с блясъка на времето си. Както казват: „ ….когато носите един от тези модели, определено ще се откроите от тълпата“.

Дамски часовници Tommy Hilfiger са изключително добре направени, с баланс, както и изискана елегантност. Има часовници с морска тематика, такива с розово злато и такива с кожена каишка, които ще допълнят добре вашия офис дрес код.

Проверете също

Моето име е Мелек - епизод 118

Моето име е Мелек – епизод 118

Вижте какво ще се случи в епизод Епизод 118 на сериалът “ Моето име е …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *