Тихомир Василев: Тоя изперкал тип

Тихомир Василев: Тоя изперкал тип е вреден не само за страната ни и хората в нея, той е вреден и за себе си и света и е редно да помисли как да иде на фронта та поне да умре достойно, защото…

След като се подиграха на справедливо протестиращите Миньори и Енергетици със безстойностно споразумение подписано от мошеници като Кирил и Делян и гласувано от шарлатани, престъпници и лъжци в парламента на ред дойде и американо-украинският шпионин Тагарев!

‼️Този презрян плазмодий с две гънки в главата, едната е в кома, а другата чака да възкръсне, избълвал поредната простотия и подигравка отправена към отрудените български миньори и енергетици.

‼️Майцепродавеца, който бе заплашен от министър-председателя Делян Пеевски, че ще бъде уволнен ако много куткудяка, предложил на хората от барикадите да постъпят в армията…!?!

❓В коя армия бе, амебо? Българската или украинската?

‼️Тоя изперкал тип е вреден не само за страната ни и хората в нея, той е вреден и за себе си и света и е редно да помисли как да иде на фронта та поне да умре достойно, защото всичко останало, което е сътворил през мизерното си съществуване(щото това неговото не е живот) е долно и недостойно.

Проверете също

Депутат: Референдум “за” и “против” еврото е капан!

Пеевски: Референдум “за” и “против” еврото е капан! ДПС няма да допусне това Многократно сме …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *